Performance Pakketten

Koshine is reeds sinds 2005 actief in de begeleiding van atleten en sporters over een brede waaien van sporten heen. Enkel teams die op de diensten van Koshine beroep deden in de voorbije jaren zijn AC Milan, McLaren Formule 1, wielerteam BMC, Kim Clijsters Academie, PSV Eindhoven, KBVB, Duitse Nationale Ploeg, KRC Genk, STVV, Anderlecht, Ludo Philippaerts & Zonen, Limburg United, …. en vele andere individuele (top)atleten.

Deze kennis en de opgedane ervaringen willen we graag aanbieden aan iedereen die zijn talent wil ontplooien, ontwikkelen en maximaliseren. Aangepast aan elke sport, aan elk niveau en aan elke leeftijd.

PS: Vanzelfsprekend kan je ook steeds rechtstreeks een éénmalige afspraak boeken met onze specialisten via http://koshine.be/

Mental Performance Pakket

Het mentale aspect wordt in elke sport meer en meer gezien als dé onderscheidende factor die het presteren op het terrein bepaalt. Vanuit onze unieke ervaring in de mentale begeleiding van (top)atleten, bieden we een Mental Performance Pakket aan dat bestaat uit een doorgedreven screening van je sportpaspoort, sportmentale vaardigheden, verkozen coachingstijl, visuele vaardigheden en sportcognitieve capaciteiten. Op basis van deze screening wordt een persoonlijke actieplan voor je opgesteld dat je samen met onze Mental Performance Specialisten uitvoert!

Er bestaan 3 opties binnen het Mental Performance Pakket om optimaal tegemoet te komen aan jouw wensen en noden:

Thomas Buffel

Meer informatie: mail naar info@koshine.be en bestel je pakket online door te klikken op het pakket van je voorkeur.

Strength & Condition Performance Pakket

Kracht, wendbaarheid, conditie, mobiliteit, houding, stabiliteit, …. allemaal aspecten die cruciaal zijn in het trainen en uitvoeren van je sport. En al deze aspecten hebben een duidelijke en beschreven link met ons centraal zenuwstelsel. De specialisten van Koshine testen én training deze vaardigheden om je toe te laten het maximale uit je talent te halen. Het Strength & Condition Performance pakket is opgebouwd uit een screening van al deze elementen waarna een uniek en aangepast trainingsschema op jouw maat, op jouw ambitie en op jouw tempo wordt opgesteld.

Er bestaan 3 opties binnen het Strength & Condition Performance Pakket om optimaal tegemoet te komen aan jouw wensen en noden:

Nascar

Meer informatie: mail naar info@koshine.be en bestel je pakket online door te klikken op het pakket van je voorkeur.

Cognitieve Performance Pakket

Cognitieve training is de training van de processen in de hersenen van de atleet. Concreet betekent dit het trainen van sneller/beter waarnemen, sneller/accurater denken en beter/gerichter uitvoeren van je bewegingen en acties. Momenteel is dit een erg populaire trainingsvorm, zowel binnen de topsportwereld als binnen de wetenschappelijke wereld.

Koshine is sinds 2007 een van de voortrekkers en pioneers van deze innovatieve trainingsmethode en wil graag de opgedane kennis en jarenlange ervaring aanbieden aan jou. Concreet bevat het Cognitieve Performance Pakket een neuro-cognitieve testing, een aangepast online cognitief trainingsschema op de MindWorks trainingsapplicatie en sportspecifieke en unieke trainingsvormen die cognitieve trainingselementen combineren met sportspecifieke training in de praktijk te Hasselt.

Ook binnen het Cognitieve Performance Pakket bieden we 3 opties aan:

Fietsen

Meer informatie: mail naar info@koshine.be en bestel je pakket online door te klikken op het pakket van je voorkeur.

Neuro-cognitive Simulator Training

Innovatieve en unieke training die de combinatie legt tussen neuro-cognitieve processen (zoals snelheid en accuraatheid van informatieverwerking) en simulatortraining. Door deze vernieuwende combinatie worden je hersenen getraind om beter, sneller en efficiënter om te gaan met de grote hoeveelheid informatie die je moet verwerken als je tegen maximale snelheid over het circuit raast…

Doorgedreven testing van je cognitieve en visuele race-vaardigheden laat ons toe een individueel trainingsschema voor je op te stellen. Meer nog, door je hersenactiviteit te meten tijdens de simulatorraces kunnen we berekenen welke sektoren op een circuit meer capaciteit van je systeem vraagt, en dit kunnen we dan vervolgens met gerichte training verbeteren.

Verschillende pakketten:

Simulator

Meer informatie: mail naar info@koshine.be en bestel je pakket online door te klikken op het pakket van je voorkeur.