Huis 39: voor.ieder.een

De missie van Huis 39 is het optimaliseren van het gezond functioneren en presteren van ons lichaam. Op een duurzame, kwantitatieve en onderbouwde manier zoeken we de weg en de aanpak die het best bij jouw unieke situatie past.

Sinds 2005 zijn we actief in het ondersteunen van lichaam en geest van patiƫnten, atleten, sportclubs en bedrijven. Vanuit een jarenlange ervaring binnen de topsport hebben we een unieke en praktische aanpak ontwikkeld om zowel het lichaam als de geest in een optimale toestand te brengen die garant staat voor welzijn en prestaties.

De voorbije jaren hebben we deze filosofie en aanpak verfijnd en vertaald naar een multidisciplinair therapiehuis waarmee we een op maat uitgewerkt programma kunnen aanbieden om jou optimaal te ondersteunen. Dit alles is gestoeld op de meest recente wetenschappelijke inzichten en kennis die worden aangeboden door specialisten en therapeuten die stuk voor stuk zeer ervaren en bedreven zijn in hun vakgebied. Maar die vooral jou als patiƫnt de centrale plaats geven die je verdient.

Surf gerust verder op onze website om te kijken hoe we jou kunnen helpen om je functioneren en je presteren te verbeteren!

Mentale gezondheid
Fysieke gezondheid
Gezonde voeding