Michelle Warriner

Jij als sporter én mens

Wat drijft een mens om topprestaties te willen en kunnen leveren?
Of beter: wat weerhoudt een mens om het maximale uit zichzelf te halen?
En wat komt eerst: de sport of de mens? Dat zijn vragen die mij enorm fascineren.

Ben jij een jong talent, topsporter of recreatieve sporter met ambitie, dan bundelen wij onze krachten samen om met volgende thema’s aan de slag te gaan:

Blessures, moeizame communicatie met je trainer(s) en/of je onmiddellijke omgeving, wedstrijdspanning, faalangst, concentratieproblemen, ingrijpende gebeurtenissen die jou blijven achtervolgen, bepaalde karaktereigenschappen: er zijn nogal wat factoren die jouw groei, zowel buiten als binnen de sport, in de weg kunnen zitten. Samen met jou ga ik op zoek naar het juiste evenwicht, zodat je trots kunt zijn op wie jij bent (geworden) en op de prestaties die jij weet te behalen, door jouw eigen kracht én die van jouw omgeving aan te boren.

Wie ben ik?

Ik ben klinisch psycholoog met een uitgebreide staat van dienst: ik heb niet alleen jarenlange ervaring als klinisch psycholoog op het gebied van psychotrauma en migratiepsychologie, maar heb ook jarenlange ervaring in humanitair werk in het buitenland. Ik weet als geen ander hoe te schakelen tussen verschillende situaties en hoe te werken met mensen die onder hoge druk moeten presteren.

Wordt gelukkig van: chocolade en ander lekker eten, een goed boek, andere culturen, sporten, en mijn kinderen die mij uitdagen om hartstikke spannende rollercoasters uit te proberen