Els Mondelaers

Dating & relatie coach

Zie jij het bos ook niet meer door de bomen wanneer het op daten aankomt? Lijkt het of je elk mogelijk kanaal hebt geprobeerd om die echte match te vinden? Of wanneer je dan die ware match vindt, heb je moeite om jezelf bloot te stellen, en lijkt de weg naar een volgende stap steeds te uitdagend? Dan is een dating en relatie coach wellicht de oplossing.

Als dating en relatie coach help ik zowel singles als niet-singles met het uitzoeken van negatieve obstakels en deze vervolgens af te breken. Wat zorgt ervoor dat je relaties steeds op niets uit lopen? Hoe raak je uit een relatiesleur? Is het beter om vriendschappelijk uit elkaar te gaan of verder te gaan? Wat houdt je tegen om de juiste match te vinden of waarom kies je net altijd voor die foute match?

Deze vragen en meer beantwoord ik samen met jou. Samen gidsen wij je naar het juiste pad. Op deze manier bouw je zelfvertrouwen, leer je juist communiceren voor het doel dat je voor ogen hebt en leer je tools en technieken aan die je je voor de rest van je leven eigen kan maken.

Life coach

Zit je met vragen die dieper gaan dan bovenstaande, dan kan life coaching zijn wat jij nodig hebt. Als life coach help ik jou met het beantwoorden van vragen over je partnerkeuze, maar ook je loopbaan, de zin van je leven, je toekomst, etc. De vragen bij life coaching kunnen om allerlei gebieden gaan of dat nu persoonlijke, zakelijk of maatschappelijk is.

Samen brengen we jou en je leven opnieuw in balans en vergroten we je zelfkennis. Ontdek wie je bent, wat je wilt, wat je kan en nog wilt doen. Het resultaat? Innerlijke rust, geluk en een betere levenskwaliteit.