An Cox

+32 476 92 67 07
info@ancox.be

Coach voor kinderen met ontwikkelingsmoeilijkheden

Als mama van twee schatten van kinderen, elk met hun eigen en uiteenlopende ASS- diagnose, ben ik ervaringsdeskundige in de zoektocht naar “wat moet ik nu doen?” en vooral “hoe pak ik dat aan?” en “waar kan ik terecht”? Gaandeweg ben ik zelf tegen honderden vragen en onzekerheden aangelopen, maar langzamerhand werd alles steeds duidelijker en kreeg ik een helder inzicht in de problematiek. Dit heeft me ertoe aangezet om me als erkend Coach en Bemiddelaar te gaan bijscholen in Autismecoaching en vandaag leg ik me hierop professioneel toe.

Met mijn studies en ervaring kan ik ouders van kinderen en jongeren of volwassenen zelf, met of zonder een formele ASS- diagnose, die zich beperkt voelen in het dagelijks leven of ergens tegenaan lopen, helpen. Hierbij start ik steeds vanuit de sterktes van elk individu, want ook met ASS zijn er die meer dan te over, om met behulp van tips & trics het leven aangenamer te maken voor zichzelf met een positieve weerslag op zijn of haar omgeving.

Voor wie?

  • Ouders van kinderen/jongeren/volwassenen met ASS of een vermoeden van.
  • Deze kinderen/jongeren/volwassenen zelf.
  • Ouders van kinderen zonder een diagnose, maar even het spoor bijster.

Loopbaancoaching

Ben je op zoek naar een loopbaancoach om je carrière een nieuwe wending te geven? Voel je je professioneel niet meer lekker in je vel of ben je op zoek naar wat voor jou nu echt de juiste richting is?

Ben je er wel van overtuigd dat je goed zit? Wel in het juiste bedrijf met de juiste cultuur, maar voelt er ergens iets niet lekker en weet je zelf niet (goed) wat je parten speelt? Ik ga graag met jou op zoek naar de juiste antwoorden.

Droom je ervan te starten als zelfstandige, of ben je reeds gestart, dan breng ik graag samen met jou je ideeën, je talenten en je ervaring in kaart en vertalen we dit naar een concreet plan van aanpak.

Dit doe ik in samenwerking met JobPlezier.

Bemiddeling

Zoek je een erkend familiaal bemiddelaar die je hulp biedt in het regelen van een scheiding of je ondersteunt in het maken van leefbare afspraken wat betreft de kinderen? Ook voor aanpassing/wijziging van ouderschapsplannen kan je bij mij terecht.

Mijn voldoening haal ik uit het idee dat ik mensen begeleid in hun scheidingsproces, een proces dat toewerkt naar een eindpunt, maar waar dat eindpunt ook meteen een beginpunt vormt in hun verdere leven. Ondanks deze moeilijke en emotionele fase in hun leven, help je mensen mee vorm te geven aan de kansen en mogelijkheden in hun toekomst. Mijn uitgangspunt is dat het leven leven moet blijven en nooit overleven mag worden.

Je kan een zachte maar correcte en concrete aanpak verwachten, met duidelijke doelen en resultaten.